Τσι Γκονγκ, Δημιουργική Έκφραση και Συστημική Αναπαράσταση

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ώρες 11:00-18:00

Αν ανακαλύψουμε αυτά που μας έχουν σφραγίσει και έχουν καθορίσει τη ζωή μας, εάν λύσουμε ό,τι μας κρατά δέσμιους με το παρελθόν, θα ζήσουμε μια νέα απελευθερωμένη ζωή, γεμάτη από ευτυχία.

Η συνάντησή μας θα ξεκινήσει με ένα Τσι Γκονγκ για να έρθουν στην επιφάνεια οι κιναισθητικές μνήμες του σώματος. Στη συνέχεια θα χαλαρώσουμε και θα εκφραστούμε δημιουργικά ζωγραφίζοντας ό,τι έχει ξυπνήσει μέσα μας με αφορμή τους αρχέγονους συμβολισμούς των σοφών κινέζικων κινήσεων. Τέλος θα κλείσουμε με μια ομαδική συστημική αναπαράσταση με το θέμα που θα έχει προκύψει αυθόρμητα στο πεδίο από το πάντρεμα των εκφράσεων της ομάδας. Μια δομημένη βιωματική εμπειρία, όπου είμαστε σε άμεση σχέση με τα συναισθήματα μας και μοιραζόμαστε βαθιές εμπειρίες σε ένα ασφαλές περιβάλλον με στόχο την αποφόρτιση, την απελευθέρωση και την επαναδόμηση.

Λίγα λόγια για την Συστημική Αναπαράσταση:

Μέσα από μια απλή & σύντομη διαδικασία που αγγίζει την ψυχή μας η Συστημική Αναπαράσταση εντοπίζει την δυναμική της όποιας εμπλοκής & υποδεικνύει λύσεις, μετατρέποντας την τυφλή αγάπη σε συνειδητή δύναμη αγάπης που γιατρεύει. Η αναπαράσταση προσφέρει στην ψυχή υλικό σε εικόνες. Ανακαλύπτουμε τι δεν είναι σε τάξη στη ζωή μας. Έρχεται στην επιφάνεια η κρυφή δυναμική μας δίνοντάς μας την ευκαιρία για μια συνειδητή και καλύτερη διαχείρησή της.

Στην αναπαράσταση, συμμετέχουν όλοι ενεργά, είτε ως παρατηρητές μέσω της συλλογικής κάθαρσης, είτε λαμβάνοντας μέρος στην αναπαράσταση ως εκπρόσωποι, είτε τέλος διερευνώντας το δικό τους σύστημα. Στην αναπαράσταση προκαλείται μέθεξη, δηλαδή ενεργή & ολόψυχη συμμετοχή όλων των μελών της ομάδας στο δρώμενο.

Επιτρέψτε στην ψυχή σας να κάνει τα βήματά της! Δηλώστε συμμετοχή σήμερα!

Με τον Ιωάννη Σαμψωνίδη (https://hellenictao.wordpress.com/founder/) και την Καίτη Σαμαρτζή (http://www.angelsroads.gr/bio/)

Αμάλθεια Εκπαίδευση – Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής – Φολεγάνδρου 3 και Σερίφου 4, Βάρη Αττικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ώρες 11:00-18:00

Πληροφορίες/εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσα από την παρακάτω φόρμα:
—————————————————————————–

Advertisements