Μασάζ για δύο – Εκπαίδευση/ Συνεδρίες

 

Ένα νέο project γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη επικοινωνίας και μοιράσματος ενός πιο συνειδητού και ικανοποιητικού τρόπου ζωής για τα ζευγάρια.

Ένας τομέας που έλκει όλα τα ζευγάρια είναι το μασάζ. Ποιο ζευγάρι δεν συγκινείται στην ιδέα μιας ανταλλαγής μασάζ. Με ή χωρίς ερωτικό περιεχόμενο το μασάζ είναι μια βαθιά μορφή επικοινωνίας, ανταλλαγής συναισθημάτων, προσφοράς, παιχνιδιού.

Οι περισσότεροι έχουν δεχτεί μασάζ από κάποιον επαγγελματία, αλλά όσο κι αν τους άρεσε, νοιώθουν ανέτοιμοι ή επιφυλακτικοί να το προσφέρουν στον/στην σύντροφό τους «μήπως και δεν το κάνουν σωστά».

Εδώ έρχεται η υπηρεσία του Ελληνικού Τάο να προσφέρει in-house ταχύρρυθμη εκπαίδευση* σε όσα ζευγάρια θέλουν να νοιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο πως να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο.

Στην τιμή μόλις μιας συνεδρίας μασάζ μπορεί ένα ζευγάρι μέσα στην άνεση του σπιτιού του (ή στον δικό μας χώρο στα Κ. Πατήσια) να μάθει απολαυστικές τεχνικές μασάζ, και μάλιστα εξατομικευμένες πάνω στις προτιμήσεις ή τις σωματικές ανάγκες του. Για παράδειγμα αν υπάρχουν πόνοι στον αυχένα λόγω δουλειάς γραφείου θα δοθεί έμφαση στην εκμάθηση τεχνικών που ανακουφίζουν το αυχενικό σύνδρομο.

Η υπηρεσία επεκτείνεται και στις περιπτώσεις συγκατοίκων, συναδέλφων, αδελφών και γενικά οποιονδήποτε δύο ανθρώπων έχουν την ανάγκη να μάθουν βασικές τεχνικές χαλάρωσης και απελευθέρωσης σωματικών εντάσεων για να τις ανταλλάσσουν μεταξύ τους.

Όσα ζευγάρια κάνουν εκπαίδευση μαζί μας απολαμβάνουν ως δώρο 50% έκπτωση για μια συνεδρία μασάζ δύο ατόμων. Δηλαδή για κάθε ένα μάθημα παίρνουν δώρο μία ώρα μασάζ!

Αν είστε 2 άνθρωποι και σας ενδιαφέρει η υπηρεσία μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την παρακάτω φόρμα, δηλώνοντας την περιοχή που μένετε και αφήνοντάς μας προαιρετικά ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για πιο προσωπική επαφή. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. Ευχαριστούμε!

*Η εκπαίδευση και οι ατομικές συνεδρίες γίνονται από τον Ιωάννη Σαμψωνίδη, σωματικό θεραπευτή με 20 χρόνια εμπειρίας στην μάλαξη και τις εσωτερικές ενεργειακές τέχνες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s